Postup přípravy receptu Pudinkové řezy s broskvemi a šlehačkou:
Žloutky ušleháme s cukrem do pěny, pak postupně zašleháme horkou vodu. Z bílků ušleháme pevný sníh, do něj smícháme žloutkovou pěnu a po částech mouku. Plech vyložíme papírem na pečení nebo vymažeme tukem a vysypeme moukou. Piškot pečeme asi 15 minut ve vyhřáté troubě při 200 C (těsto se nesmí lepit na špejli). Mezitím rozmícháme v části mléka oba vanilkové pudinky a cukr krupici, zbytek mléka dáme vařit. Do vroucího mléka vylijeme pudinkovou směs a za stálého míchání uvaříme. Hotový pudink necháme vychladnout a pak do něj zašleháme Heru, vanilkový cukr a tvaroh. Broskve nakrájíme na malé kousky a vmícháme do krému. Na vychladlý piškot naneseme nejprve vrstvu krému, na ni šlehačku vyšlehanou se ztužovačem a nakonec jej hustě posypeme čokoládou. Piškot dáme asi na půl hodiny do chladničky.