Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Račí maso se pstruhy

fotka Račí maso se pstruhy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Račí maso se pstruhy:

říční raci  | 4 pstruzi  | 2 svazky kopru  | 1 l vody  |  sůl  | 100 ml bílého vína  |  semínka kopru  | 3 lžíce másla  | 2 lžíce hladké mouky  |  šťáva z poloviny citronu  | 60 ml smetany na šlehání  |  cukr

Postup přípravy receptu Račí maso se pstruhy:

Pstruhy svážeme hlavou a ocasem k sobě. V hrnci svaříme vodu se solí, polovinou kopru a vínem. Raky krátce povaříme zvlášť ve vodě se solí, zbylým koprem a koprovým semínkem.
Z ocásků a klepet vybereme masíčko a krunýř roztlučeme v hmoždíři najemno. Roztlučený krunýř osmahneme na másle, přidáme mouku a doplníme vodou, ve které jsme vařili raky a necháme asi 30 minut probublávat.
Směs protlačíme sítem a ochutíme ji citronovou šťávou, smetanou, solí, pepřem a cukrem.
Přidáme račí maso a necháme je prohřát. Pstruhy vložíme do horkého vinného odvaru a necháme je v něm 10 minut povařit.
Na talíři je přelijeme omáčkou a ozdobíme snítkami kopru.


Fotky receptu Račí maso se pstruhy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Račí maso se pstruhy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !