Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajčata plněná balkánským sýrem

fotka Rajčata plněná balkánským sýrem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 29

Použité suroviny receptu Rajčata plněná balkánským sýrem:

1 kg rajčat  | dle potřeby: sýr typu Balkán  | dle potřeby: olej  | dle chuti: čerstvý tymian, kuličky barevného pepře, snítky petrželky, cibule a česnek

Postup přípravy receptu Rajčata plněná balkánským sýrem:

Pevná rajčata omyjeme, seřízneme vrchní klobouček a vydlabeme. Balkánský sýr pokrájíme na kostky, promícháme s čerstvým tymianem, a naplníme jím vnitřky rajčat. Vkládáme do sklenice, prokládáme snítky petrželky, cibulí, česnekem a kuličkami barevného pepře. Zalijeme olejem, obrácenou vidličku několikrát prostrčíme do skleničky, aby se dostal ven vzduch a zavíčkujeme. Když máme určeno na krátkodobou spotřebu, dáme do lednice a měsíc vydrží v pohodě. Jinak sterilujeme, 10 min. na 80 °C. Hodí se k masům, jak studeným, tak i grilovaným.


Fotky receptu Rajčata plněná balkánským sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rajčata plněná balkánským sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !