Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 29.06. 2024
Dnes má svátek Petr a Pavel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajčatové čatní

fotka Rajčatové čatní
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Rajčatové čatní:

1,5 kg zelených rajčat  | 250 g jablek  | 300 g cibule  | 150 g švestek  | 180 g cukru  | 150 g hořčičného semene  | 1 lžička mletého pepře  | 1 lžička mletého nového koření  | 1 dl octa

Postup přípravy receptu Rajčatové čatní:

Umytá rajčata, oloupaná jablka a cibuli pokrájíme a umeleme na masovém strojku. Zasypeme cukrem, kořením a necháme v chladu stát do druhého dne. Druhý den vaříme na mírném ohni do zhoustnutí. Před dokončením přilijeme ocet a ještě povaříme. Horké rajčatové čatní plníme do lahví a uzavřeme.


Fotky receptu Rajčatové čatní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rajčatové čatní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !