Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rajčatové čatní

fotka Rajčatové čatní
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Rajčatové čatní:

1,5 kg zelených rajčat  | 250 g jablek  | 300 g cibule  | 150 g švestek  | 180 g cukru  | 150 g hořčičného semene  | 1 lžička mletého pepře  | 1 lžička mletého nového koření  | 1 dl octa

Postup přípravy receptu Rajčatové čatní:

Umytá rajčata, oloupaná jablka a cibuli pokrájíme a umeleme na masovém strojku. Zasypeme cukrem, kořením a necháme v chladu stát do druhého dne. Druhý den vaříme na mírném ohni do zhoustnutí. Před dokončením přilijeme ocet a ještě povaříme. Horké rajčatové čatní plníme do lahví a uzavřeme.


Fotky receptu Rajčatové čatní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rajčatové čatní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !