Použité suroviny receptu Rajská pánev s krevetami a bramborami:
20 vařených krevet
| 4 stroužky česneku
| 3 lžíce koňaku
| 12 malých brambor
| 100 ml bílého vína
| 6 lžic kečupu
| nasekaná zelená petržel
| olej
| alkohol na flambování
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Rajská pánev s krevetami a bramborami:
Oloupané brambory povaříme asi 10 minut tak, aby zůstaly pevné. Slijeme je, necháme okapat a nakrájíme je na kolečka silná 1/2 cm. Na rozpáleném oleji je opečeme dozlatova a dochutíme solí a pepřem.
V další pánvi na lžičce oleje prohřejeme oloupané krevety s česnekem. Přidáme kečup, dobře promícháme a flambujeme.
Směs přidáme k bramborám, přilijeme víno a krátce prohřejeme do odpaření tekutiny. Posypeme petrželí a podáváme.
Fotky receptu Rajská pánev s krevetami a bramborami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!