Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ražničí z panenky

fotka Ražničí z panenky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ražničí z panenky:

350 g panenky  | 20 g hladké mouky  | 40 g oleje  | 100 g slaniny  | 120 g cibule  | 3 paprikové lusky  | dle chuti: sůl a grilovací koření  | dle chuti: hořčice a kečup

Postup přípravy receptu Ražničí z panenky:

Panenku nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a posypeme grilovacím kořením. Napichujeme střídavě na špejli nebo špízovou jehlu se slaninou, kolečkama cibule a paprikovými lusky. Opékáme pozvolna na malém množství oleje. Ražničí dáme ke straně pánve, výpek zaprášíme hladkou moukou, krátce osmažíme, podlijeme vývarem nebo vodou a podusíme, při podávání dáváme na okraj talíře hořčici a kečup.

Toto jídlo můžeme připravit také z vepřové plece nebo kýty, ale je třeba aby jsme nechali nakořeněné maso naložené v oleji odležet alespoň 3 dny v chladničce.



Fotky receptu Ražničí z panenky:

Ražničí z panenky
Ražničí z panenky
Ražničí z panenky
Ražničí z panenky
Ražničí z panenky
Ražničí z panenky
Ražničí z panenky
Ražničí z panenky
Ražničí z panenky
Fotky vložil: Natural,Anicka59,alenab 
Hodnocení receptu Ražničí z panenky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !