Vložil: | Martinose |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Řecké maso:
1000 g vepřové plece
| sůl,pepř,
| 1ks citron
| 200 g celeru
| 2 ks vejce
| olej
Postup přípravy receptu Řecké maso:
Vepřové maso nakrájíme na drobné kostky a dáme na rozpálený olej, prudce osmahneme a přidáme celer pokrájený na kostičky. Podlijeme a necháme dusit. Po změknutí masa i celeru vymačkáváme šťávu z citronu do směsi, přidáme koření a sůl s nakonec zahustíme vejci. Řecké maso můžeme podávat s vařenými brambory.
Fotky receptu Řecké maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!