Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rejvízská ryba

fotka Rejvízská ryba
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rejvízská ryba:

400 g ryb  | 2 lžíce dezertního vína  | 1 lžička octa  | 1 lžička cukru  | 1 cibule velká  | 2 lžíce sojové omáčky  | 1 lžička zázvoru mletého  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Rejvízská ryba:

Rybu nakrájíme na silnější kousky nebo špalíčky. Do misky dáme nadrobno nasekanou cibuli a ostatní přísady. Do této marinády vložíme kousky ryby na půl hodiny uležet.
Pak kousky necháme okapat a prudce osmahneme v pánvičce na rozpáleném oleji ze všech stran.
K vysmaženému oleji přilejeme marinádu a krátce povaříme. Kousky ryby vrátíme do pánve a promícháme a prohřejme.


Fotky receptu Rejvízská ryba:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rejvízská ryba
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !