Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.10. 2025
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rejvízská ryba

fotka Rejvízská ryba
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rejvízská ryba:

400 g ryb  | 2 lžíce dezertního vína  | 1 lžička octa  | 1 lžička cukru  | 1 cibule velká  | 2 lžíce sojové omáčky  | 1 lžička zázvoru mletého  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Rejvízská ryba:

Rybu nakrájíme na silnější kousky nebo špalíčky. Do misky dáme nadrobno nasekanou cibuli a ostatní přísady. Do této marinády vložíme kousky ryby na půl hodiny uležet.
Pak kousky necháme okapat a prudce osmahneme v pánvičce na rozpáleném oleji ze všech stran.
K vysmaženému oleji přilejeme marinádu a krátce povaříme. Kousky ryby vrátíme do pánve a promícháme a prohřejme.


Fotky receptu Rejvízská ryba:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rejvízská ryba
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !