Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.12. 2025
Dnes má svátek Daniel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Restované garnáty se špenátem

fotka Restované garnáty se špenátem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Restované garnáty se špenátem:

350 g garnátů  | 110 ml ananasové šťávy  | 2 lžíce kukuřičné mouky  | 2 lžíce oleje  | 350 g čerstvého špenátu  | 12 ks rajčat cherry

Postup přípravy receptu Restované garnáty se špenátem:

Garnáty zmrazené rozmrazíme, oloupeme schránky, odstraníme nožičky a očištěná tělíčka nakrájíme na menší porce tj. rozpůlíme je. V misce smícháme ananasovou šťávu, kukuřičnou mouku, opepříme a odložíme stranou. Rozpálíme wok s olejem a zprudka, ale krátce opražíme garnáty během tak 2 - 3 minut. Pak uvolníme střed woku odsunutím garnátů na jeho okraje a na vytvořené místo ve středu pánve nalijeme rozmíchanou moučnou směs. Když se směs varem zahustí a již začne bublat, tak ještě necháme asi 1 minutu povařit. Restované garnáty smícháme se špenátem a rajskými jablíčky, přikryjeme poklicí a ještě asi 1 minutu podusíme. Příloha: rýže




Fotky receptu Restované garnáty se špenátem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Restované garnáty se špenátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !