Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Reveňový džem

fotka Reveňový džem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Reveňový džem:

1 kg reveně  | 400 g cukru  |  šťáva z půlky citronu  |  kousek citronové kůry  |  špetka skořice nebo zázvoru  |  petóza

Postup přípravy receptu Reveňový džem:

Reveň omyjeme, oloupáme, nakrájíme na kousky a vaříme podlitou trochou vody spolu s citrónovou kůrou doměkka. Pak přidáme petózu smíchanou s 2-3 lžícemi cukru, povaříme 1 minutu, dodáme zbývající cukr a povaříme se skořicí. Nakonec dáme citrónovou šťávu. Plníme zahorka do vyvařených sklenic, uzavřeme kovovými víčky a obrátíme dnem vzhůru. Plníme-li vychladlý džem, pak sterilujeme 10 minut při 85°C.


Fotky receptu Reveňový džem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Reveňový džem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !