Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Řezy Karamel

fotka Řezy Karamel
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Řezy Karamel:

krém:  | 250 g másla  | 1 salko  | těsto:  | 4 vejce  | 30 dkg cukr krupice  | 20 dkg hladká mouka  | 10 lžic horká voda  | 10 dkg mleté ořechy  | 1 balíček kypřicí prášek

Postup přípravy receptu Řezy Karamel:

Den předem uvaříme salko. Neotevřené salko dáme do kastrolu s vodou a 2 hodiny ho povaříme. Pak je necháme vychladnout, nejlépe do druhého dne. Druhý den vyšleháme vejce s cukrem. Do pěny vmícháme horkou vodu a nakonec mouku s práškem do pečiva a ořechy. Vyšší plech vyložíme pečícím papírem, vlijeme těsto a rovnoměrně jej rozprostřeme po celém plechu. Plech s těstem vložíme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova. Během pečení vyšleháme uvařené a vychladlé salko se změklým máslem. Upečený korpus necháme vychladnout, potřeme krémem a posypeme mletými ořechy. Kdo nemá rád ořechy, může do těsta přidat kakao a krém přelít čokoládovou polevou. Hotové řezy karamel necháme ztuhnout, nakrájíme a můžeme podávat.



Fotky receptu Řezy Karamel:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řezy Karamel
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !