Vložil: | Malinqa |
Porcí: | 10 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Řezy ze svíčkové, pošírované v červeném víně, omáčka ze zel.a červ. pepře, :
2kg hov. svíčková
| 200g olej
| 30g sůl
| 1g pepř ml.
| 5g paprika ml. sladká
| 200ml víno červené
| 50g olej
| 10g mouka
| 1g pepř
| 1g pepř zelený
| 50ml koňak
| 150g vývar z vepř. kostí
| 100ml citr. šťáva
| 250g mrkev
| 250g květák
| 250g brokolice
| 100g máslo
Postup přípravy receptu Řezy ze svíčkové, pošírované v červeném víně, omáčka ze zel.a červ. pepře, :
Svíčkovou ve dvou kusech okořeníme minutkovou solí a opečeme na
plátu. Pečeme anglickým způsobem.Krvavé tournedos pošírujeme v červeném víně.Na oleji cognakem flambujeme červený a zelený pepř.
Zasypeme moukou a zalijeme vývarem,ochutíme citr. šťávou.
Vařené růžičky květáku a brokoli,soudky z mrkve ohřejeme na másle a dochutíme trochou cukru.
Lodičky z mladého pórku naplníme bechamelem se sýrem a gratinujeme.
Fotky receptu Řezy ze svíčkové, pošírované v červeném víně, omáčka ze zel.a červ. pepře, :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!