Vložil: | Madarona |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rizoto po čínsku:
250 g rýže
| 250 g vepřového nebo uzeného masa
| 4 malé cibule
| 4 ks vejce
| 4 lžíce oleje
| 1/2 lžičky soli
| lžička kari koření
| petrželka
Postup přípravy receptu Rizoto po čínsku:
Opranou rýži zalijeme vodou, osolíme a uvaříme. Na kostičky nakrájené maso podusíme v malém množství vody. V hluboké pánvi rozpálíme olej, přidáme do něj kari, rýži a promícháme. Potom přidáme kousky masa. Nakonec vmícháme vejce s nadrobno nakrájenou cibulí a necháme srazit. Na talířích rizoto ozdobíme nasekanou petrželkou.
Fotky receptu Rizoto po čínsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!