Postup přípravy receptu Rizoto s chřestem a šunkou:
Nakrájet na proužky cibuli a česnek. Oloupat chřest a nakrájet na kousky. V hrnci rozehřát lžíci oleje a na něm osmahnout cibuli a špek. Zalít 800ml vody a zeleninovým vývarem, přidat chřest a nechat 20min. povařit. Vývar prolít sítem a nechat projít varem. Chřest nechat 3min. blanšírovat, poté omýt vodou a dát stranou. Oloupat šalotky a nakrájet na plátky. V hrnci rozpálit lžíci oleje a podusit 2min. plátky cibule. Dát rýži na síto, propláchnout, nechat oschnout a přidat k cibuli. Postupně k ní přidávat chřest a za stálého míchání vaříme 20min. 3unku nakrájet na proužky a osmahnout na pánvi s lžící oleje. Nasekat petržel. Parmezán nastrouhat najemno. s petrželí, chřestem vmíchat do rizota a krátce zahřát. Rizoto servírovat s osmahnutou šunkou.
Fotky receptu Rizoto s chřestem a šunkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!