Vložil: | saskijka |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 12 |
|
|
Použité suroviny receptu Rizoto s hráškem, játry a bylinkami:
300 g rýže
| 400 g kuřecích jater
| 1 bujón
| 1 konzerva steril. hášku
| 1 cibule
| oliv. olej
| bylinky
| sůl a pepř
| worchestr
Postup přípravy receptu Rizoto s hráškem, játry a bylinkami:
Játra nakrájíme na kousky. Cibuli nasekáme na kostičky. Na oleji osmahneme nejdřív cibulku, potom přidáme játra a podusíme doměkka. Odstavíme, osolíme, opepříme a zakapeme worcestrem.
Mezitím uvaříme rýži. Do vody vhodíme kostku bylinkového bujonu.
Všechno promícháme - rýži s játry, scezeným hráškem a dochutíme. Podle chuti ještě osolíme, přidáme oblíbené čerstvé bylinky.
Fotky receptu Rizoto s hráškem, játry a bylinkami:
Fotky vložil: MichelePrg,Natural,Vlamape