Vložil: | krajka11 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 42 |
|
|
Použité suroviny receptu Rizoto z kuřete, jáhel, zelí a kapusty:
po 400 g kuřecích prsou a jáhel
| po 500 g zelí a kapusty
| 1 cibule
| olej
| sůl a pepř
| majoránka, petrželka, česnek
Postup přípravy receptu Rizoto z kuřete, jáhel, zelí a kapusty:
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme jáhly a opražíme. Zalijeme horkou vodou, osolíme a dusíme doměkka. Na oleji osmažíme kuřecí maso, přidáme zelí a kapustu, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme, až se voda odpaří. Nakonec vmícháme jáhly, dochutíme česnekem, majoránkou, pepřem a sekanou petrželkou.
Fotky receptu Rizoto z kuřete, jáhel, zelí a kapusty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!