Postup přípravy receptu Roláda s dvoubarevným krémem:
Bílky vyšleháme s cukrem na sníh. Vmícháme žloutky, sodu a mouku. Těsto rozetřeme na plech s pečicím papírem. Pečeme při 220°C asi 10 minut. Mléko rozmícháme s moukou a svaříme na kaši. Po vychladnutí zašleháme máslo. Krém rozdělíme na dvě části. Do první přidáme vanilkový cukr a dvě lžíce cukru moučky. Do druhé zbylý cukr a kakao. Upečený plát potřeme částí světlé náplně a pak rozetřeme tmavou náplň. Opatrně stočíme a dáme ztuhnout. Poté roládu potřeme zbylým světlým krémem a obalíme v kokosu.
Fotky receptu Roláda s dvoubarevným krémem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!