Vložil: | paji |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Romadůrové karbanátky s rozmarýnem:
4 ks romadůrů
| 30 dkg Gothaje
| 4 ks vajec
| podle potřeby: Vegeta, sůl, bílý pepř, rozmarýn, strouhanka, olivový olej na smažení,sušený česnek, nasekaná pažitka na ozdobu
Postup přípravy receptu Romadůrové karbanátky s rozmarýnem:
Romadůr nakrájíme společně se salámem na větší kostky, které pak umeleme na masovém strojku. Ke směsi přidáme koření (viz. v surovinách), osolíme, opepříme a dochutíme Vegetou (nebo Podravkou). Vmícháme vejce a vypracujeme a vypracujeme hmotu, ze které pak navlhčenýma rukama (aby se karbanátky nelepily) tvarujeme karbanátky, které obalíme z obou stran ve strouhance. Obalené karbanátky opečeme na rozpáleném oleji na pánvi (na mírném plameni) po obou stranách rovnoměrně asi 5 minut. Hotové karbanátky na závěr posypeme nasekanou pažitkou. Podáváme s bramborou kaší.
Fotky receptu Romadůrové karbanátky s rozmarýnem:
Fotky vložil: Natural