Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roštěná po filipínsku

fotka Roštěná po filipínsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Roštěná po filipínsku:

600 g roštěné  | 1 lžička soli  | špetka mletého pepře  | špetka muškát. oříšku  | kousek celé skořice  | 2 hřebíčky  | 2 lžíce oleje  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 2 lžíce sójové omáčky  | 2 lžíce cukr krystal  | 1 lžička glutasolu

Postup přípravy receptu Roštěná po filipínsku:

Maso nakrájíme na tenké plátky a počítáme 6 ks na porci. Rozklepneme do tenka. Menší část cibule a česnek rozetřeme se solí do jemné pasty a vmícháme do ní pepř, cukr, muškátový nastrouhaný oříšek a sójovou omáčku. V této omáčce maso marinujeme alespoň 2 hodiny, nejlépe přes noc. V pánvi potom smažíme zbytek cibule, krájený na plátky. Přidáme maso i s marinádou a chvíli prudce opékáme. Pak přidáme vodu, nadrobno nakrájené oloupané rajče a dusíme doměkka. Před koncem dušení můžeme přidat kousek skořice a 2 celé hřebíčky. Podáváme s dušenou růží a jako ozdobu můžeme použít rajčátka.


Fotky receptu Roštěná po filipínsku:

Roštěná po filipínsku
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Roštěná po filipínsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !