Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou

fotka Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 160 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou :

1kg panenská svíčková  | dle masa anglická slanina  | 1/2kg kachní játra  |  mozzarella,  |  olivový a slunečnicový olej  | 3-4ks žlutá a červená paprika  | dle chuti koření barbecue s nízkým obsahem soli  | dle chuti majoránka  | dle chuti tymián  | dle chuti sůl  | 2-3ks česnek  | 2-3ks cibule  | 1/2kg (dle vas) brambory  |  sádlo  |  koření americké brambory  | dle chuti česneková směs

Postup přípravy receptu Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou :

Panenku nakrájíme na 1,5cm plátky, okořeníme barbecue kořením, lisovaným česnekem, zakápneme olivovým olejem, promícháme a dáme minimálně na na 12 hodin do ledničky uležet.
Kachní játra nakrájíme na větší kousky, hustě posypeme majoránkou a každý kousek zabalíme do anglické slaniny. "Naporcujeme" si papriky, oloupanou cibuli rozkrojíme napůl, rozebereme a vše začneme střídavě navlékat na jehlu.
V pekáči na rozpáleném slunečnicovém oleji dorůžova osmahneme cibuli na céčka, přidáme rozvonět česnek na plátky, vložíme špízy, zarestujeme, podlejeme horkým vývarem a 20-30 minut zapékáme při 200 stupních. Ve finále na špízy poklademe 1/2cm plátky mozzarelly, trošku osolíme, posypeme tymiánem a necháme v troubě roztéct.
Česnekové brambory: středně velké brambory opláchneme, dáme na 10 minut povařit, zcedíme, podélně rozkrojíme, klademe na sádlem pomazaný plech, mázneme česnekovou směsí (rozetřeme česnek se solí, přidáme trošku vody, oleje a promícháme), pečeme půl až třičtvrtě hodiny při 200 stupních za občasného "máznutí" česnekovou směsí. Můžeme dochutit kořením americké brambory.


Fotky receptu Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou :

Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou
Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou
Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou
Fotky vložil: vašulda 
Hodnocení receptu Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou
Obrázek uživatelky
profil
Žádám o zrušení receptu, který byl překopírován včetně fotografií a jehož jsem já autor. Zde je link na stránky, kde jsem recept zveřejnil. http://www.toprecepty.cz/recept/5331-roznovska-jehla-pod-mozzarellovou-dekou/ autor Jan Slovák
Obrázek uživatelky
profil
Autore - http://www.toprecepty.cz/recept/5331-roznovska-jehla-pod-mozzarellovou-dekou/

aspoň fotky sis mohl udělat vlastníSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles