Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 31.05. 2025
Dnes má svátek Kamila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryba na porku

fotka Ryba na porku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 10 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ryba na porku:

1,2 kg pstruha  | 800 g porku  |  petrželová nat  | 300 g suchého bílého vína  | 200 ml smetany  | 1 ks citron-štáva  |  máslo na vymazání plechu  |  sůl,pepř bílý

Postup přípravy receptu Ryba na porku:

Pstruha omyjeme a osušíme. Pokapeme ho citronovou štávou, i zevnitř, osolíme a opepříme. Petržel nasekáme a dáme ji dovnitř ryby. Porek nakrájíme na proužky. Do osolené vroucí vody dáme porek. Vaříme 1 minutu, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Plech vymažeme máslem, dáme na něj porek, osolíme, opepříme. Přilijeme víno a smetanu a na to dáme ryby. Zakryjeme alobalem a pečeme půl hodiny.


Fotky receptu Ryba na porku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ryba na porku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !