Vložil: | Veronine |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 10 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Ryba na porku:
1,2 kg pstruha
| 800 g porku
| petrželová nat
| 300 g suchého bílého vína
| 200 ml smetany
| 1 ks citron-štáva
| máslo na vymazání plechu
| sůl,pepř bílý
Postup přípravy receptu Ryba na porku:
Pstruha omyjeme a osušíme. Pokapeme ho citronovou štávou, i zevnitř, osolíme a opepříme. Petržel nasekáme a dáme ji dovnitř ryby. Porek nakrájíme na proužky. Do osolené vroucí vody dáme porek. Vaříme 1 minutu, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Plech vymažeme máslem, dáme na něj porek, osolíme, opepříme. Přilijeme víno a smetanu a na to dáme ryby. Zakryjeme alobalem a pečeme půl hodiny.
Fotky receptu Ryba na porku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!