Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryba po provensálsku

fotka Ryba po provensálsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ryba po provensálsku:

4 porce sladkovodní nebo mořské ryby (po 120-150 g)  | špetka mletého bílého pepře  | několik kapek citronové šťávy  | špetka soli  | na obalení hladké mouky  | 2 lžíce oleje  | 1 lžíce másla  | 1 středně velká cibule  | 1-2 stroužky česneku  | 200 g rajčat  | 1 lžíčka provensálského koření  | trošku petrželky

Postup přípravy receptu Ryba po provensálsku:

Rybí porce (nejlépe bez kůže a kostí) opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme krátce odležet. Pak je osolíme, obalíme v mouce a na oleji po obou stranách opečeme. Přidáme máslo, na klínky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, nakrájená oloupaná rajčata a provensálské koření. Přikryjeme a krátce podusíme. Rybu na talíři posypeme nadrobno nakrájenou petrželkou.


Fotky receptu Ryba po provensálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ryba po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !