Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybářské špízy

fotka Rybářské špízy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Rybářské špízy:

600 g směsi ryb bez kůže a kostí (kapr, candát, úhoř, losos apod.)  | špetka soli  | několik kapek worcesterské omáčky  | několik kapek citronové šťávy  | 2 lžíce oleje  | 1 lžíce másla  | na podávání citron

Postup přípravy receptu Rybářské špízy:

Z masa ryb nakrájíme špalíčky, osolíme je, zakapeme worcesterskou omáčkou, citronovou šťávou a polovinou oleje. Promícháme a necháme v chladu 2-3 hodiny odležet. Potom jednotlivé druhy masa střídavě napichujeme na špízové jehly. Na směsi zbylého oleje a másla špízy zvolna opékáme.


Fotky receptu Rybářské špízy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybářské špízy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles