Použité suroviny receptu Rybí filé s křenem a citronem:
600 g rybího filé
| 100 g strouhaného křenu
| 100 g kečupu
| 2 cibule
| 1 citron
| 120 g másla
| 4 plátky anglické slaniny
Postup přípravy receptu Rybí filé s křenem a citronem:
Připravíme filé na porce, pokapeme citronem a vložíme do máslem vymazané zapékací nádoby. Křen promícháme s kečupem a touto směsí potřeme filé. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozprostřeme na filé, zakryjeme 4 plátky anglické slaniny. Nakonec dáme kousky másla. Vložíme asi na 20 minut do horké trouby. Ke konci přikryjeme alobalem, aby se cibulka nepřipálila. Podáváme s bramborovou kaší nebo s brambory.
Fotky receptu Rybí filé s křenem a citronem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!