Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí filety v celerové omáčce

fotka Rybí filety v celerové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rybí filety v celerové omáčce:

400 g celeru  | 1 cibule  | 1 lžíce másla  | 200 g smetany  | 1/8 litru zeleninového vývaru  |  sůl  |  pepř  | 4 velké brambory  |  sladká mletá paprika  | 5 lžic oleje  | 8 rybích filetů  |  citrón  |  kopr

Postup přípravy receptu Rybí filety v celerové omáčce:

Celer očistíme a nakrájíme s cibulí na kousky. Dáme dusit na rozpuštěné máslo. Zalijeme smetanou a zeleninovým vývarem, osolíme, opepříme a asi 30 minut dusíme. Hotovou omáčku rozmixujeme. Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme na struhadle. Smícháme se solí, pepřem a paprikou. Na pánvi rozpálíme olej a upečeme bramboráčky. Troubu předehřejeme na 200 °C. Filety opláchneme, osušíme, pokapeme citrónem, osolíme. Položíme na plech, posypeme trochou nasekaného kopru, pepřem, přidáme jemné plátky citrónu a 15 minut pečeme. Podáváme s bramboráčky a celerovou omáčkou.


Fotky receptu Rybí filety v celerové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí filety v celerové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !