Postup přípravy receptu Rybí paštika v mikrovlnné troubě:
Rybí filety pomelte dvakrát v masovém strojku. Vmíchejte do nich vejce. Přidejte smetanu, estragon a ochuťte solí a pepřem. Nechte odpočinout 1-2 hodiny.
Rybí směs dejte do podlouhlé, tukem vymazané formy, uhlaďte povrch a zakryjte mikrofolií.
Vlňte na 600 W 8 minut a potom na 850 W ca. 4 minuty. Nechte zchladnout.
Do creme fraiche vmíchejte jemně nakrájenou petrželku a pažitku a osolte, opepřete a přidejte evt. citronovou šťávu.
Paštiku nakrájejte na plátky a podávejte s tímto dressingem a bagetou.
Fotky receptu Rybí paštika v mikrovlnné troubě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!