Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rybízové řezy

fotka Rybízové řezy
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Rybízové řezy:

těsto: 7 bílků  | 150 g krupicového cukru  | 90 g hery  | 45 g moučkového cukru  | 1 sáček vanilkového cukru  | 50 g strouhaných mandlí  | 150 g hladké mouky  | 1/2 sáčku kypřícího prášku  |  tuk na vymazání plechu  |  hrubá mouka na vysypání plechu  | Náplň a zdobení: 500 g rybízu  | 100 g mandlových lupínků

Postup přípravy receptu Rybízové řezy:

Omyjeme rybíz, necháme ho okapat a pomocí vidličky stáhneme ze stopek. Z pěti bílků a krupicového cukru připravíme pevný sníh. Změklou Heru nakrájíme na kousky a vyšleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem do pěny. Pak postupně zapracujeme zbylé bílky a nastrouhané mandle. Sníh z bílků a tukovou hmotu zlehka spojíme a postupně vmícháme prosátou mouku s kypřicím práškem. Plech s vyšším okrajem vymažeme tukem, vysypeme moukou a rozetřeme na něj těsto. Rybíz stejnoměrně rozložíme na těsto. Celý moučník posypeme mandlovými lupínky. Vložíme ho do vyhřáté trouby a pečeme při 180 °C asi 30 minut. Hotový moučník necháme vychladnout, nakrájíme na řezy a servírujeme.


Fotky receptu Rybízové řezy:

Rybízové řezy
Rybízové řezy
Rybízové řezy
Fotky vložil: Vlamape,Natural,Maartinka 
Hodnocení receptu Rybízové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !