Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.07. 2025
Dnes má svátek Drahoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybízový šerbet

fotka Rybízový šerbet
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Rybízový šerbet:

250 g červeného rybízu  | 100 ml bílého vína  | 1 sáček vanilinového cukru  | 80 g pískového cukru  | 1 bílek

Postup přípravy receptu Rybízový šerbet:

Rybíz opláchneme, necháme okapat, odtrháme od střapin, rozmixujeme a protlačíme cedníkem. Promícháme s vínem, vanilinovým cukrem a polovinou pískového cukru, dáme jej do misky a vložíme do mrazničky. Jakmile začíná protlak u krajů tuhnout, ušleháme z bílků tuhý sníh a vešleháme zbylý cukr. Lehce jej vmícháme do promíchaného protlaku a vložíme zpět do misky a mrazničky. Zmrzlý šerbet vykrajujeme lžící nebo zmrzlinovými kleštěmi do pohárů, ozdobíme kompotovým ovocem a šlehačkou.


Fotky receptu Rybízový šerbet:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybízový šerbet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !