Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Luisianské gumbo

Luisianské gumbo
11. 01. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Luisianské gumbo: Okru nakrájíme na kousky. Stejně tak cibuli, celer, česnek, petrželku a koriandr. Papriky zbavíme semen a také nakrájíme. V kastrolu rozehřejeme polovinu oleje. Přidáme okru a opékáme ji za častého ... …více»

Losos se smetanovo-jogurtovou omáčkou

Losos se smetanovo-jogurtovou omáčkou
10. 01. 2009 Ryby ++++______
Příprava receptu Losos se smetanovo-jogurtovou omáčkou: Česnek, rozmarýn a lososa smažíme na pánvi dokud nemá zlatou kůřčičku. Poté na něj vylijeme bílé víno, vývar a podusíme ho. Dále lososa výjmeme a pokapeme ho pár kapkami citronu. Výpek zahustíme ... ... …více»

Losos s bylinkami na víně

Losos s bylinkami na víně
9. 01. 2009 Ryby ++++______
Příprava receptu Losos s bylinkami na víně: Kousky ryby omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Česnek utřený se solí vetřeme do rybího masa. Porce posypeme bylinkami, poprášíme moukou a opečeme po obou stranách na ole ... …více»

Zapečený Pangas

Zapečený Pangas
9. 01. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Zapečený Pangas: Brambory oloupeme a nakrájíme na tenčí plátky. Do zapékací mísy skládáme ze šikma brambory, filet pangase, zase brambory a tak dokola, až je mísa plná. Posypeme kořením na ryby a trochou soli. V hrnku ... …více»

Rybí filé s hořčičnou omáčkou

Rybí filé s hořčičnou omáčkou
9. 01. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí filé s hořčičnou omáčkou: Rybí filé omyjeme, osušíme papírovou utěrkou, osolíme a opepříme. Parmazán smícháme se strouhankou, máslem a jemně nasekaným koprem. Smícháme smetanu s vývarem, vermutem a hořčicí a přivedeme k varu. ... …více»
 

Norský rybí kastrůlek

Norský rybí kastrůlek
8. 01. 2009 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Norský rybí kastrůlek: Vykostěné ryby nakrájíme na proužky, urovnáme ve vrstvách střídavě s rýží do kastrůlku vymaštěného máslem. Každou vrstvu posypeme nadrobno posekanou petrželkou. Z másla a mouky připravíme světlou j ... …více»

Rybí dobrota

Rybí dobrota
8. 01. 2009 Ryby +++-______
Příprava receptu Rybí dobrota: Rybí porce osolíme a potřeme česnekem. Brambory oloupeme, omyjeme nakrájíme na kolečka asi 3 mm silná. Zapékací formu nebo pekáč potřeme kouskem másla a na ně rozložíme brambory. Osolíme je a pak na n ... …více»

Pangasius s lososem

Pangasius s lososem
8. 01. 2009 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Pangasius s lososem: Na každý filet z pangasia položte plátek lososa, osolte, opepřete a okořente rybím kořením nebo koprem. Stočte do závitku od ocasu k hlavě. Vymažte pekáč olejem, rybí závitky do něj vložte a posypte ... …více»

Zapečený losos s hořčičnou omáčkou

Zapečený losos s hořčičnou omáčkou
8. 01. 2009 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Zapečený losos s hořčičnou omáčkou: Filety osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Mraženou zeleninu krátce spaříme v osolené vroucí vodě, pórek nakrájíme na větší kousky a povaříme 3 min. Zeleninu necháme okapat. Na rozehřátém ... …více»

Krevety s koktejlovou omáčkou

Krevety s koktejlovou omáčkou
7. 01. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Krevety s koktejlovou omáčkou: V kastrolku přiveďte vodu do varu, vhoďte do ní krevety a prohřívejte 1-2 minuty. Krevety vyklopte na síto a nechte je odkapat. Vejce uvařte natvrdo, oloupejte je a rozkrojte je podélně na osminky. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !