Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
13. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Ryba v sýrovém těstíčku: Filety pocitronujeme a smočíme v ušlehaném vejci, poté obalíme ve strouhance smíchané se strouhaným sýrem, solí a paprikou. ... ... …více»
|
13. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Těstovinový nákyp s lososem: Těstoviny uvaříme v osolené vodě do poloměkka a scedíme je. Rukolu propláchneme studenou vodou a necháme odkapat. Lososa zbavíme kůže a nakrájíme maso na kousky. V míse našleháme vejce se smetanou, os ... …více»
|
12. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Kapr s jablečnou omáčkou: Osolené porce kapra potřeme olejem a upečeme na venkovním grilu nebo na roštu v troubě. Srovnáme je na zahřátou mísu. Zvlášť podáváme studenou jablečnou omáčku: Na grilu upečená jablka protlačíme síte ... …více»
|
12. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Nadívaní pstruzi: Z vykuchaných pstruhů odstraníme ploutve a řádně je zevnitř i zvenku propláchneme. Ryby osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. V míse smícháme žampiony, cibuli nakr. najemno, olivy, strouhanku ... …více»
|
12. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Kapr s česnekem a mandlemi: Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme. Mandle nasekáme nahrubo a vsypeme do misky. Přidáme cibuli a česnek. Zalijeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a promícháme.
Filety z obou stran ... …více»
|
12. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Krevety ve smetanové omáčce s rýží: Rýži osmahneme na kousku másla, zalijeme vodou, osolíme a dusíme pod poklicí až změkne. Zmrzlé krevety propláchneme horkou vodou, neháme okapat, vložíme do horkého másla, osolíme, okořeníme a dusíme a ... …více»
|
12. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Plněné závitky z mořského jazyka: 10 minut před tím, než dáte rybu do trouby, zapněte ji na 180 st. C. Pekáč vymažte máslem. Rybu opláchněte a osušte ji. Pokud má kůži, stáhněte ji. Do misky dejte strouhanku. Zelnačku nakrájejte ... ... …více»
|
11. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Smažený tuňák s pomerančem: Syrového tuňáka nakrájíme na 1 cm tlusté plátky. Posolíme, popepříme.
Oloupaný pomeranč na krájíme na kolečka.
Kolečka pomeranče dáme z vrchu i ze spodu tuňáka a obalíme v trojobalu.
Osmažíme na ro ... …více»
|
11. 01. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí file v listovém župánku: Rybí filé osolíme, potřeme sardelovou pastou a zabalíme do špenátových listů. Lososa ochutíme bylinkovým pestem. Položíme na listové těsto, ze kterého vytvoříme závin. Potřeme vajíčkem a pečeme asi 20 ... …více»
|
11. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Pečený losos na pórku: Ze sojové omáčky, kečupu, vinného octa, cukru a části prolisovaného česneku připravíme marinádu, do které naložíme na 30 minut porce lososa. Na části rozehřátého oleje orestujeme kolečka pórku, ochutí ... …více»
|