Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Okouní grundle

Okouní grundle
7. 01. 2009 Ryby +++++-____
Příprava receptu Okouní grundle: Okouny vykucháme, uřízneme hlavu a stáhneme. Ploutve také uříznout, ale ponechat ocásek! Posolíme a necháme minimálně 8 hodin v misce odležet. Potom okouny osušíme a obalíme v polohrubé mouce - jen je ... …více»

Pangasius po provensálsku

Pangasius po provensálsku
7. 01. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Pangasius po provensálsku: Filety pokapeme citronovou šťávou, posypeme směsí bylinek a necháme asi 20 minut odležet. Poté na pánvi rozpustíme máslo, vložíme filety a osmažíme z obou stran. Osolíme, podlijeme vínem a krátce podu ... …více»

Pstruh na bylinkovém másle

Pstruh na bylinkovém másle
7. 01. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh na bylinkovém másle: Omytou rybu osolíme, okmínujeme, vložíme na pekáček, přidáme lžičku bylinkového másla, podlijeme vodou a dáme péci. Podáváme s vařeným bramborem a rajčatovým salátem s petrželovou natí. ... ... …více»

Mlynářská vejce

Mlynářská vejce
6. 01. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Mlynářská vejce: Vejce uvařte natvrdo, oloupejte je a nakrájejte je na plátky. Oloupaný salám nakrájejte na tenké plátky. Paprikový lusk očistěte a nakrájejte na kostičky. V pekáči rozehřejte 25 g másla a na ne rozdě ... …více»

Losos v mandlích na špenátovém hnízdečku

Losos v mandlích na špenátovém hnízdečku
6. 01. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Losos v mandlích na špenátovém hnízdečku: Do olivového oleje dáme předem louhovat čerstvou bazalku. Potřebujeme čerstvého lososa, nejlépe steaky. Z těch nakrájíme kostičky asi 2,5 x 2,5 cm. Lososa omyjeme, nemusíme solit. Kostičky lososa n ... …více»
 

Ryba s rajčaty

Ryba s rajčaty
6. 01. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Ryba s rajčaty: Na pekáč jemně vymazaný olejem klademe na kolečka nakrájenou cibuli. Na ni dáme okořeněné porce ryby (mohou být filety), poklademe kolečky oloupaných rajčat. Můžeme přidat trošku másla. Upečeme. ... ... …více»

Rybí filé se studenou jogurtovou omáčkou

Rybí filé se studenou jogurtovou omáčkou
6. 01. 2009 Ryby ++++++____
Příprava receptu Rybí filé se studenou jogurtovou omáčkou : Porce filé osolíme, namočíme v rozšlehaném vejci a ihned po obou stranách v rozehřátém oleji opečeme doměkka. Podáváme s vařenými bramborami a studenou jogurtovou omáčkou. Tu připravíme tak, že do roz ... …více»

Kapr s křenovým výpekem

Kapr s křenovým výpekem
6. 01. 2009 Ryby ++++______
Příprava receptu Kapr s křenovým výpekem: Vykuchaného a očištěného kapra omyjeme ve studené vodě s trochou octa, osušíme a nakrájíme na porce. Mouku smícháme se solí a pepřem a porce kapra v této směsi obalíme. Na pánvi rozpustíme máslo, přid ... …více»

Křupavý cejn

Křupavý cejn
5. 01. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Křupavý cejn: Cejny rozkrojíme po délce na polovinu, několika hlubšími podélnými zářezy jim protneme žebra, osolíme a obalíme v mouce, do které jsme přidali trochu mleté papriky. Pečeme na rozpáleném oleji do křup ... …více»

Mník po pekařsku

Mník po pekařsku
5. 01. 2009 Ryby +_________
Příprava receptu Mník po pekařsku: Mníka nakrájíme na porce a marinujeme v oleji, do kterého jsme přidali jemně nasekanou cibuli, petrželku a citronovou šťávu. Necháme odležet v chladu nejméně jeden den. Potom osolíme, opepříme a pečem ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !