Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
7. 01. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Okouní grundle: Okouny vykucháme, uřízneme hlavu a stáhneme. Ploutve také uříznout, ale ponechat ocásek! Posolíme a necháme minimálně 8 hodin v misce odležet. Potom okouny osušíme a obalíme v polohrubé mouce - jen je ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pangasius po provensálsku: Filety pokapeme citronovou šťávou, posypeme směsí bylinek a necháme asi 20 minut odležet. Poté na pánvi rozpustíme máslo, vložíme filety a osmažíme z obou stran. Osolíme, podlijeme vínem a krátce podu ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh na bylinkovém másle: Omytou rybu osolíme, okmínujeme, vložíme na pekáček, přidáme lžičku bylinkového másla, podlijeme vodou a dáme péci. Podáváme s vařeným bramborem a rajčatovým salátem s petrželovou natí.
... ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Mlynářská vejce: Vejce uvařte natvrdo, oloupejte je a nakrájejte je na plátky. Oloupaný salám nakrájejte na tenké plátky. Paprikový lusk očistěte a nakrájejte na kostičky.
V pekáči rozehřejte 25 g másla a na ne rozdě ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Losos v mandlích na špenátovém hnízdečku: Do olivového oleje dáme předem louhovat čerstvou bazalku. Potřebujeme čerstvého lososa, nejlépe steaky. Z těch nakrájíme kostičky asi 2,5 x 2,5 cm. Lososa omyjeme, nemusíme solit.
Kostičky lososa n ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Ryba s rajčaty: Na pekáč jemně vymazaný olejem klademe na kolečka nakrájenou cibuli. Na ni dáme okořeněné porce ryby (mohou být filety), poklademe kolečky oloupaných rajčat. Můžeme přidat trošku másla. Upečeme. ... ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Rybí filé se studenou jogurtovou omáčkou : Porce filé osolíme, namočíme v rozšlehaném vejci a ihned po obou stranách v rozehřátém oleji opečeme doměkka. Podáváme s vařenými bramborami a studenou jogurtovou omáčkou. Tu připravíme tak, že do roz ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Kapr s křenovým výpekem: Vykuchaného a očištěného kapra omyjeme ve studené vodě s trochou octa, osušíme a nakrájíme na porce. Mouku smícháme se solí a pepřem a porce kapra v této směsi obalíme. Na pánvi rozpustíme máslo, přid ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Křupavý cejn: Cejny rozkrojíme po délce na polovinu, několika hlubšími podélnými zářezy jim protneme žebra, osolíme a obalíme v mouce, do které jsme přidali trochu mleté papriky. Pečeme na rozpáleném oleji do křup ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Mník po pekařsku: Mníka nakrájíme na porce a marinujeme v oleji, do kterého jsme přidali jemně nasekanou cibuli, petrželku a citronovou šťávu. Necháme odležet v chladu nejméně jeden den. Potom osolíme, opepříme a pečem ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|