Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
5. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Drobné rybky smažené po italsku: V misce smícháme mouku s olejem, vejcem, bazalkou, rozmarýnem a solí. Umícháme hladké těstíčko, které rozředíme trochou vína. Rybky očistíme, osolíme, obalíme v těstíčku a na oleji smažíme do zlatova. ... …více»
|
5. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Maréna na víně podle Samsona: Cibuli nakrájíme na kolečka, mrkev a celer nastrouháme na hrubém struhadle nebo nakrájíme na nudličky, česnek pokrájíme na plátky. Mírně osmahneme na oleji, do základu vložíme porce osolené a opepřené ... …více»
|
5. 01. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Hejtmanská maréna: Marény nakrájíme na porce, osolíme, opepříme, posypeme špetkou tymiánu a opečeme na másle s plátky slaniny po obou stranách do zlatova. Pak rybu vyjmeme, do výpeku přidáme lečo, rajčatový protlak a ža ... …více»
|
5. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Sumec podle jordánského porybného: Sumce nakrájíme na porce, prošpikujeme proužky slaniny, osolíme a poprášíme jemně paprikou. Pekáček vymažeme máslem, poklademe oloupanými, napůl uvařenými bramborami, na ně položíme porce ryby, na kol ... …více»
|
5. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Sumec po lužnicku: Sumce nakrájíme na porce. V misce smícháme 2 lžíce oleje s utřeným česnekem, solí, pepřem a tymiánem. Touto směsí potřeme rybu, vložíme na pekáč, podlijeme olejem, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli ... …více»
|
5. 01. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Poněšický pstruh: Pstruhy osolíme, opepříme, potřeme česnekem a uvnitř hořčicí. Pečeme na másle asi 3 minuty, potom zalijeme pivem a dodusíme. Pstruhy pečeme na bříšku, která rozevřeme.
... ... …více»
|
5. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Maďarský candát: Candáta vykucháme, omyjeme, podélně rozpůlíme a odstraníme páteř. Z obou půlek ryby stáhneme kůži, oba kusy osolíme, vložíme do hrnce s trochou rozpuštěného másla, zalijeme vodou a dusíme doměkka.
... …více»
|
4. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Úhoř po florentinsku: Úhoře nakrájíme na porce, osolíme a opepříme. Obalíme ve strouhance a pečeme na oleji do zlatova. Hotové vyjmeme. V ohnivzdorné misce zahřejeme olivový olej, osmahneme na plátky nakrájený česnek, přid ... …více»
|
4. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Úhoř po baštýřsku: Úhoře nakrájíme na kousky 1,5 až 2 cm silné. Slaninu nakrájíme na plátky, rohlíky na tenká kolečka. Na špejli napichujeme střídavě porce úhoře, slaniny a rohlíku. Osolíme, opepříme, posypeme špetkou t ... …více»
|
4. 01. 2009 Ryby
Příprava receptu Úhoř po provensálsku: Úhoře nakrájíme na 2 cm kousky. Osolíme, opečeme na oleji a před dokončením přidáme drobně nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampiony a na kolečka nakrájená rajčata. Přidáme rozetřený česnek, raj ... …více»
|