750 g filé z lososa
| 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
| 1 balení mraženého špenátu
| sůl, pepř
| 1 kelímek zakysané smetany
| 10 g strouhaného parmezánu
Postup přípravy receptu Plněné filé z lososa:
Filé opláchněte pod tekoucí studenou vodou, osušte, pokapejte citrónovou šťávou a nechejte 15 minut odležet. Špenát připravte podle návodu na obalu. Rybu opět osušte, posypte solí a pepřem a polovinu filé vložte do vymaštěné zapékací formy, na filé rozložte náplň a přikryjte zbylou rybou na zapékací směs. Zakysanou smetanu smíchejte se solí a s parmezánem a směs navršte na rybu, formu vložte na rošt do předehřáté trouby na 35 až 40 minut.
Fotky receptu Plněné filé z lososa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!