Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.10. 2025
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špíz z tygřích krevet se salsou verde

fotka Špíz z tygřích krevet se salsou verde
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Špíz z tygřích krevet se salsou verde:

5 krevet  | 6 kousků ananasu  | 1 větvička čerstvého rozmarýnu  |  olivový olej, sůl  |  pomerančová šťáva  | Salsa verde:  | 4 naložené sardele  | 150 g petrželky  | 250 g špenátu  | 1 svazek bazalky  | 2 stroužky česneku  |  šťáva z malého citrónu  | 100 ml olivového oleje  | 125 ml zeleninového vývaru  | 1 lžíce kaparů  |  drcený pepř, sůl

Postup přípravy receptu Špíz z tygřích krevet se salsou verde:

Krevety oloupejte a marinujte v olivovém oleji, soli a pomerančové šťávě asi půl hodiny. Poté střídavě napichujte s ananasem na rozmarýnovou větvičku a opékejte na grilu 3 až 4 minuty. Sardele, špenát, bylinky a kapary drobně pokrájejte, česnek na jemno rozetřete. Zalijte olivovým olejem a vývarem, dochuťte pepřem a solí.



Fotky receptu Špíz z tygřích krevet se salsou verde:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špíz z tygřích krevet se salsou verde
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !