Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
28. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Dušený kapr na smetaně: Na másle zpěníme jemně pokrájenou cibuli. Přidáme naporcovaného kapra a podlijeme zeleninovým vývarem. Přidáme bobkové listy, nové koření a šalvěj. Dusíme doměkka na velmi mírném plameni. Celou směs o ... …více»
|
28. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska se žampióny a smetanovou omáčkou: Smetanu zvolna přivedeme k varu, natrouháme k ní kůru z dobře omyté limetky a odstavíme. Jednotlivé porce tresky pokapeme lemetkovou šťávou a osolíme. Opečeme je na másle a udržujeme v teple. Žampióny ... …více»
|
28. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr v zeleninovém leču: Kapra omyjeme, nakrájíme na porce a posolíme. Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mletou sladkou papriku a lečo i s nálevem. Zamícháme, krátce podusíme a vložíme porce kapra, které ... …více»
|
28. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Lososové špízy: Lososa nakrájíme na větší kousky, lehce osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Každý kousek ryby obalíme v plátku anglické slaniny. Na špejli nebo jehlu napichujeme střídavě vždy obalený kousek lososa, ... …více»
|
28. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh zapečený s rajčaty a bramborem: Brambory uvaříme ve slupce, slijeme z nich vodu a oloupeme je. Na rozpáleném olivovém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli i česnek, přidáme krájená rajčata a povaříme asi 10 minut. Nakonec přid ... …více»
|
28. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos zapečený s koprovým krémem: Plátky lososa osolíme a zprudka osmahneme na másle po obou stranách.
V jiném hrnci na kousku másla osmahneme jemně pokrájený pórek, přidáme kysanou smetanu, sójovou omáčku a jemně nastrouhaný sýr, k ... …více»
|
28. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos s omáčkou z citronové hořčice: Lososa opláchneme, osušíme, dáme do kastrolu a zalijeme šťávou z citronu a pomeranče. Zakryjeme fólií a dáme do chladničky na 1 hodinu marinovat. Ryby občas obrátíme. Ve velké pánvi rozehřejeme máslo ... …více»
|
28. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Žraločí steaky na smetaně: Žraločí steaky posypeme z obou stran bylinkovou solí a opečeme je na rozehřátém oleji. Pak je vyjmeme z pánve a udržujeme teplé. V téže pánvi si osmahneme žampióny, přidáme prolisovaný česnek, kysanou ... …více»
|
28. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska v kokosovém obalu: Tresku necháme rozmrazit. Jednotlivé kousky dobře osušíme v papírové utěrce, pak je posypeme bylinkovou solí a pokapeme citrónovou šťávou. Na pánvi osmahneme strouhaný kokos. Necháme ho vychladnout a ... …více»
|
28. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pangasius v sýrové omáčce: Na oleji osmahneme na širší nudle nakrájeného pangasia, kterého jsme předtím pokapali citrónovou šťávou. Ochutíme mletým kmínem, sójovkou a Solčankou. V dalším hrnci si zahřejeme sladkou smetanu a nec ... …více»
|