Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.10. 2024
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Losos

Losos
23. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos: Do skleněné misky dáme ocet, limetovou šťávu, cibuli a česnek. Přidáme lososa a promícháme. Přikrýt a vložit do chladničky na 4 hodiny, nejlépe přes noc. Občas promícháme. Před podáváním přidáme papri ... …více»

Losos po italsku

Losos po italsku
23. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos po italsku: Plátky lososa pokapeme citronem a nechte rozležet. Rozdělte je na talíře a zakapejte olejem a posypte pepřem. Opět nechte chvíli uležet. Talíře ozdobte měsíčkem citronu a salátem. Podávejte s bílým pe ... …více»

Špíz z mořské štiky nebo tresky

Špíz z mořské štiky nebo tresky
22. 04. 2008 Ryby ++++++++-_
Příprava receptu Špíz z mořské štiky nebo tresky: Z rozmražených filetů vykrájíme pevnější proužky masa, osolíme je, okořeníme a stočíme je společně s plátky slaniny do tvaru šnečků. Ty napichujeme střídavě s rajčaty na grilovací jehlu. Grilujeme po ... …více»

Lahůdkový losos

Lahůdkový losos
22. 04. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Lahůdkový losos: Porce lososa z obou stran osolíme, pokapeme citronovou šťávou a grilujeme. Na hotové navrstvíme směs umíchanou z oleje, spařeného oloupaného rajčete pokrájeného na drobné kostičky, utřeného česne ... …více»

Rýžové překvapení

Rýžové překvapení
22. 04. 2008 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Rýžové překvapení: Nejprve uvaříme divokou rýži se špetkou soli. Krabí tyčinky pokrájíme na kousky a orestujeme. Zvlášt uvaříme mrkev a zvlášt zeleninovou směs. Do velké mísy dáme nakrájený hlávkový salát, rýži, orestov ... …více»
 

Tuňáková omeleta s kukuřicí

Tuňáková omeleta s kukuřicí
22. 04. 2008 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Tuňáková omeleta s kukuřicí: Tuňáka a kukuřici nechám na sítku okapat. Papriku očistím a nakrájím na proužky. Oloupanou cibuli nasekám nadrobno. Na rozpáleném oleji opeču (asi 20 minut) na kostičky nakrájené oloupané brambory. Př ... …více»

Pikantní sumeček

Pikantní sumeček
21. 04. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Pikantní sumeček: Rozmrazenou rybu pokapeme citronovou šťávou a sojovou omáčkou pikant. Mírně osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a provensálskými bylinkami. Potřeme prolisovaným česnekem, hořčicí a pokmín ... …více»

Pstruhová pochoutka

Pstruhová pochoutka
21. 04. 2008 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Pstruhová pochoutka: Pstruhy vykucháne, osolíme, opepříme, navrchu řádně potřeme česnekem a uvnitř hořčičí. Pečeme na másle. Po chvíli zalijeme pivem a dodusíme. Podáváme s chlebem a řádně zapíjíme pivem. ... ... …více»

Filé po thajsku pikant

Filé po thajsku pikant
21. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filé po thajsku pikant: Filé nebo filety z mořských ryb (losos, treska atd.) naložíme přes noc do marinády (3 lžíce šťávy z ananasového kompotu, filety poprášíme z obou stran kořením na mořské ryby, osolíme a přidáme trošku ... …více»

Kapr s citronovou omáčkou

Kapr s citronovou omáčkou
21. 04. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Kapr s citronovou omáčkou: Osoleného kapra necháme 2 h odpočinout, naplníme ho stroužky česneku, zašijeme, potřeme olejem, poprášíme pepřem a ve vymaštěném pekáči dáme péci do vyhřáté trouby. Během pečení podléváme ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !