Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
23. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos: Do skleněné misky dáme ocet, limetovou šťávu, cibuli a česnek. Přidáme lososa a promícháme. Přikrýt a vložit do chladničky na 4 hodiny, nejlépe přes noc. Občas promícháme. Před podáváním přidáme papri ... …více»
|
23. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos po italsku: Plátky lososa pokapeme citronem a nechte rozležet. Rozdělte je na talíře a zakapejte olejem a posypte pepřem. Opět nechte chvíli uležet. Talíře ozdobte měsíčkem citronu a salátem. Podávejte s bílým pe ... …více»
|
22. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Špíz z mořské štiky nebo tresky: Z rozmražených filetů vykrájíme pevnější proužky masa, osolíme je, okořeníme a stočíme je společně s plátky slaniny do tvaru šnečků. Ty napichujeme střídavě s rajčaty na grilovací jehlu. Grilujeme po ... …více»
|
22. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Lahůdkový losos: Porce lososa z obou stran osolíme, pokapeme citronovou šťávou a grilujeme. Na hotové navrstvíme směs umíchanou
z oleje, spařeného oloupaného rajčete pokrájeného na drobné kostičky, utřeného česne ... …více»
|
22. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Rýžové překvapení: Nejprve uvaříme divokou rýži se špetkou soli. Krabí tyčinky pokrájíme na kousky a orestujeme. Zvlášt uvaříme mrkev a zvlášt zeleninovou směs. Do velké mísy dáme nakrájený hlávkový salát, rýži, orestov ... …více»
|
22. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Tuňáková omeleta s kukuřicí: Tuňáka a kukuřici nechám na sítku okapat. Papriku očistím a nakrájím na proužky. Oloupanou cibuli nasekám nadrobno. Na rozpáleném oleji opeču (asi 20 minut) na kostičky nakrájené oloupané brambory. Př ... …více»
|
21. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pikantní sumeček: Rozmrazenou rybu pokapeme citronovou šťávou a sojovou omáčkou pikant.
Mírně osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a provensálskými bylinkami. Potřeme prolisovaným česnekem, hořčicí a pokmín ... …více»
|
21. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruhová pochoutka: Pstruhy vykucháne, osolíme, opepříme, navrchu řádně potřeme česnekem a uvnitř hořčičí. Pečeme na másle. Po chvíli zalijeme pivem a dodusíme. Podáváme s chlebem a řádně zapíjíme pivem.
... ... …více»
|
21. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filé po thajsku pikant: Filé nebo filety z mořských ryb (losos, treska atd.) naložíme přes noc do marinády (3 lžíce šťávy z ananasového kompotu, filety poprášíme z obou stran kořením na mořské ryby, osolíme a přidáme trošku ... …více»
|
21. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr s citronovou omáčkou: Osoleného kapra necháme 2 h odpočinout, naplníme ho stroužky česneku, zašijeme, potřeme olejem, poprášíme pepřem a ve vymaštěném pekáči dáme péci do vyhřáté trouby. Během pečení podléváme ... ... …více»
|