Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
24. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filé v zelenině s rýžovými nudlemi: Rybu nakrájejte na kousky, osolte a opepřete, posypte tymiánem, pokapejte citrónem a olejem. Nechte rozležet. Ve vodě uvařte nudle 2 min. Na pánvi rozehřejte olej, opečte rybu. Nakrájejte drobně cibul ... …více»
|
24. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Maďarské rybí karbanátky: 1. rohlík natrháme na kousky a navlhčíme mlékem. Rybí maso semeleme nebo nasekáme najemno a smícháme s navlhčeným rohlíkem, vejcem, jemně sekanou petrželovou natí, solí a pepřem.
2. z těsta tvaruje ... …více»
|
24. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pečené ryby z Kypru: Příprava je velmi jednoduchá. Ryby omyjeme pod vodou, očistíme od vnitřností, pokud nejsou očištěné už z obchodu. Osušíme je a dáme na pekáč. Rozkrojíme citróny a pokapeme šťávou ryby tak, aby se dost ... …více»
|
24. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Krevetový salát s ananasem: Krevety propláchneme. Pórek a cibuli nakrájíme na drobno. Vsypeme ke krevetám, osolíme, opepříme, přidáme majonézu /3-4 lžíce/ a promícháme. Ananas rozkrojíme na půl. Jednu polovinu vydlabeme a neplní ... …více»
|
24. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryby s mléčnou omáčkou: Usmažíme si rybu. Připravíme si 2 hrnky a do každého nalejeme 5O ml mléka. Do jednoho přidáme 2 lžíce mouky a do druhého dáme spařené rozdrcené mandle. Tu část s mandlemi přivedeme k varu, přidáme ... ... …více»
|
24. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Štika v curry omáčce : Očištěnou, osolenou a okořeněnou rybu opečeme na másle, přidáme cibulku a žampiony nasekané na jemno, orestujeme, přidáme curry a smetanu. Zahustíme škrobem, necháme povařit a zakapeme citrónem. ... ... …více»
|
24. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Holandská gratinovaná štika: Očištěnou rybu osolíme, opepříme a opečeme na másle, přidáme oloupané mandle a nasekané bylinky. Ze žloutku, másla, vína, soli, pepře a citrónové šťávy ve vodní lázni vyšleháme holandskou omáčku. Opeč ... …více»
|
23. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Tuňák na oleji v boloňské omáčce: Maso tuňáka opečeme po všech stranách na másle, přidáme jemně sekanou cibuli, třený česnek, petrželku, a drobně krájenou mrkev, osolíme, podlijeme vínem a dusíme do vydušení šťávy. Tuňáka vybereme, ro ... …více»
|
23. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Opékané langustiny se sherry a kapary: Langustiny podélně rozpůlíme a špičkou nože opatrně odstraníme střívka. Na pánvi rozehřejeme olej a dozlatova opečeme oloupaný česnek. Česnek vyjmeme, do pánve vložíme rozpůlené langustiny řeznou ploc ... …více»
|
23. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filé zapečené s rajčaty a nivou: Dno skleněné nebo keramické zapékací mísy polejeme olivovým olejem. Poklademe kostakami zmraženého rybího filé. Osolíme a zakápneme šťávou z 1 citronu. Necháme 10 minut odpočinout.
Na filé nameleme ... …více»
|