Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
28. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Sleď v papilotě: Z papíru na pečení vystřihneme čtyři srdce tak velká, aby se do nich daly po přeložení sledi zabalit. Papír potřeme rostlinným olejem a položíme na pracovní plochu namazanou stranou dolů. Na pravou čá ... …více»
|
28. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Filety z ropušnice s citrónovou zálivkou: Oloupaný zázvor rozmixujeme s citrónovou šťávou, olejem a špetkou soli. Z cuket podélně oloupeme pruhy tak, aby oloupaná i neoloupaná místa byla přibližně stejně široká. Nakrájíme je na kolečka, orest ... …více»
|
28. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Filety z ropušnice v papilotě : Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Rajčata spaříme, oloupeme, vnitřek a šťávu odstraníme a zbytek nakrájíme na kostičky. Smícháme se lžící oleje, sekaným česnekem, osolíme a opepříme. Mandle na pánvi ... …více»
|
27. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Pstruh na ryzlinku: Troubu předehřejeme na 210 stupňů. Šalotky nadrobno nakrájíme a zesklovatíme na 20 g másla. Poté jimi vyložíme pekáč. Očištěné a osušené ryby položíme do pekáčku, osolíme, opepříme a zalijeme vínem. V ... …více»
|
27. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Zapečený rejnok se sýrem: Do hluboké pánve vložíme rybu, mléko, máslo, sekaný česnek, tymián, bobkový list, sůl, pepř a mouku. Přivedeme k varu a při mírné teplotě vaříme 5 minut.
Rybu vyjmeme a vložíme do vymazaného pekáčku. ... …více»
|
27. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Ploutve z rejnoka na hořčici s čočkou: Troubu předehřejeme na 240 stupňů. Čočku s pokrájenou slaninou, cibulí, bobkovým listem, solí a pepřem uvaříme doměkka. Krátce před dovařením přidáme k čočce smetanu. Naporcovaného rejnoka potřeme z o ... …více»
|
27. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Majtesy s ředkvičkovou omáčkou: Jogurt ochutíme solí, pepřem, citrónovou šťávou, špetkou cukru a hořčicí, přidáme najemno nasekanou petržel, poté smícháme s jarními cibulkami nakrájenými na kolečka a s ředkvičkami nakrájenými na ten ... …více»
|
27. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Štikozubec v ananasovém kotlíku s kari: Očištěné ananasy nakrájíme na malé kostičky. Rybí maso nakrájíme na proužky a vložíme do marinády z citrónové šťávy, kari, soli a pepře. Necháme asi hodinu odležet, opečeme za občasného zamíchání na o ... …více»
|
27. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Sleď na hořčici: Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Očištěné a osušené sledě potřeme hořčicí a vložíme do pekáčku. Smetanu smícháme s vínem, solí a pepřem a vlijeme na ryby. Za občasného přelévání šťávou pečeme 30 min ... …více»
|
27. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Štikozubec pod bramborovou peřinkou: Filety osušíme, pokapeme šťávou z 1 citrónu, okořeníme solí a pepřem. Brambory oloupeme, nakrájíme na tenoučké plátky a vějířovitě je rozložíme na filety. V pánvi zahřejeme olivový olej, opatrně do ně ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |