Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.07. 2024
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sleď v papilotě

Sleď v papilotě
28. 11. 2009 Ryby +++++++++-
Příprava receptu Sleď v papilotě: Z papíru na pečení vystřihneme čtyři srdce tak velká, aby se do nich daly po přeložení sledi zabalit. Papír potřeme rostlinným olejem a položíme na pracovní plochu namazanou stranou dolů. Na pravou čá ... …více»

Filety z ropušnice s citrónovou zálivkou

Filety z ropušnice s citrónovou zálivkou
28. 11. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Filety z ropušnice s citrónovou zálivkou: Oloupaný zázvor rozmixujeme s citrónovou šťávou, olejem a špetkou soli. Z cuket podélně oloupeme pruhy tak, aby oloupaná i neoloupaná místa byla přibližně stejně široká. Nakrájíme je na kolečka, orest ... …více»

Filety z ropušnice v papilotě

Filety z ropušnice v papilotě
28. 11. 2009 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Filety z ropušnice v papilotě : Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Rajčata spaříme, oloupeme, vnitřek a šťávu odstraníme a zbytek nakrájíme na kostičky. Smícháme se lžící oleje, sekaným česnekem, osolíme a opepříme. Mandle na pánvi ... …více»

Pstruh na ryzlinku

Pstruh na ryzlinku
27. 11. 2009 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Pstruh na ryzlinku: Troubu předehřejeme na 210 stupňů. Šalotky nadrobno nakrájíme a zesklovatíme na 20 g másla. Poté jimi vyložíme pekáč. Očištěné a osušené ryby položíme do pekáčku, osolíme, opepříme a zalijeme vínem. V ... …více»

Zapečený rejnok se sýrem

Zapečený rejnok se sýrem
27. 11. 2009 Ryby +++++++++_
Příprava receptu Zapečený rejnok se sýrem: Do hluboké pánve vložíme rybu, mléko, máslo, sekaný česnek, tymián, bobkový list, sůl, pepř a mouku. Přivedeme k varu a při mírné teplotě vaříme 5 minut. Rybu vyjmeme a vložíme do vymazaného pekáčku. ... …více»
 

Ploutve z rejnoka na hořčici s čočkou

Ploutve z rejnoka na hořčici s čočkou
27. 11. 2009 Ryby +++++++++-
Příprava receptu Ploutve z rejnoka na hořčici s čočkou: Troubu předehřejeme na 240 stupňů. Čočku s pokrájenou slaninou, cibulí, bobkovým listem, solí a pepřem uvaříme doměkka. Krátce před dovařením přidáme k čočce smetanu. Naporcovaného rejnoka potřeme z o ... …více»

Majtesy s ředkvičkovou omáčkou

Majtesy s ředkvičkovou omáčkou
27. 11. 2009 Ryby +++++++++_
Příprava receptu Majtesy s ředkvičkovou omáčkou: Jogurt ochutíme solí, pepřem, citrónovou šťávou, špetkou cukru a hořčicí, přidáme najemno nasekanou petržel, poté smícháme s jarními cibulkami nakrájenými na kolečka a s ředkvičkami nakrájenými na ten ... …více»

Štikozubec v ananasovém kotlíku s kari

Štikozubec v ananasovém kotlíku s kari
27. 11. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Štikozubec v ananasovém kotlíku s kari: Očištěné ananasy nakrájíme na malé kostičky. Rybí maso nakrájíme na proužky a vložíme do marinády z citrónové šťávy, kari, soli a pepře. Necháme asi hodinu odležet, opečeme za občasného zamíchání na o ... …více»

Sleď na hořčici

Sleď na hořčici
27. 11. 2009 Ryby ++++++++-_
Příprava receptu Sleď na hořčici: Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Očištěné a osušené sledě potřeme hořčicí a vložíme do pekáčku. Smetanu smícháme s vínem, solí a pepřem a vlijeme na ryby. Za občasného přelévání šťávou pečeme 30 min ... …více»

Štikozubec pod bramborovou peřinkou

Štikozubec pod bramborovou peřinkou
27. 11. 2009 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Štikozubec pod bramborovou peřinkou: Filety osušíme, pokapeme šťávou z 1 citrónu, okořeníme solí a pepřem. Brambory oloupeme, nakrájíme na tenoučké plátky a vějířovitě je rozložíme na filety. V pánvi zahřejeme olivový olej, opatrně do ně ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !