![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Okouník s citrónem a šalotkami: Omyté filety osušíme. Čtyři zapékací misky vymažeme máslem, dno posypeme jemně nasekanou petrželí a nadrobno nakrájenou šalotkou, lehce osolíme bylinkovou solí a ochutíme pepřem. Do zapékacích misek p ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filety z okouníka se žampióny: Filety pokapeme po obou stranách citrónovou šťávou a osolíme. V hlubokém talíři rozšleháme vejce, do druhého talíře nasypeme hladkou mouku. V pánvi rozehřejeme máslo, filety obalíme v mouce, potom ve ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené filety z parmice se zeleninou: Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Z paprik, cukety i rajčat vybereme semínka a vše nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek drobně nasekáme. V pánvi rozehřejeme olej a všechnu zeleninu s nasekanými byl ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filet z platýse ve vinné omáčce: Filety pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet v zapékací míse. V misce smícháme smetanu s bylinkami, osolíme a opepříme, promícháme, přilijeme víno a vše velmi dobře promícháme. Rybí file ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filety z platýse pečené na šalvěji: Nadrobno nasekaný česnek smícháme se dvěma lžícemi olivového oleje, citrónovou šťávou, solí a pepřem a marinádou potřeme filety, které proložíme lístky šalvěje a necháme marinovat asi hodinu, zakryté ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filety z platýse s bylinkovo-sýrovou krustou: Brambory uvaříme doměkka. Umícháme strouhanku, petrželku, sýr a změklé máslo na kaši, kterou rozprostřeme mezi dvě vrstvy kuchyňské fólie, rozválíme válečkem a dáme ztuhnout do lednice. Do pečící nádo ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rolky z platýse se šafránovou omáčkou: Rybí filety očistíme, položíme je stranou , na níž byla kůže, nahoru, pokapeme citrónovou šťávou a lehce osolíme. Na každý filet rozložíme lžičku čestvých nadrobno nasekaných bylinek a zavineme. Ve ve ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filet z platýse v sezamové krustě: Filety podélně rozpůlíme, obalíme v mouce, v rozšlehaném vejci a směsi strouhanky a sezamových semínek. Špenát očistíme, listy nakrájíme na větší kusy. Na pánvi v zahřátém olivovém oleji osmahneme nad ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rejnok s medovo-citrónovou zálivkou: V hluboké pánvi přivedeme k varu mléko, osolíme, opepříme a při střední teplotě vaříme asi 5 minut. Poté vložíme rybu a bez pokličky pošírujeme 8-10 minut. Tekutina se nesmí vařit! Poté rybu opatrně v ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přírodní pangasius: Oloupeme brambory a dáme je vařit. Pak na pánvi rozehřejeme máslo a po chvíli položíte plátek pangase a přírodně opečeme. Až bude hotový dáma na talíř, přidáme brambory (nebo kaši) a ozdobíme zelenino ... …více»
|