Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 03.07. 2024
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Okouník s citrónem a šalotkami

Okouník s citrónem a šalotkami
28. 11. 2009 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Okouník s citrónem a šalotkami: Omyté filety osušíme. Čtyři zapékací misky vymažeme máslem, dno posypeme jemně nasekanou petrželí a nadrobno nakrájenou šalotkou, lehce osolíme bylinkovou solí a ochutíme pepřem. Do zapékacích misek p ... …více»

Filety z okouníka se žampióny

Filety z okouníka se žampióny
28. 11. 2009 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Filety z okouníka se žampióny: Filety pokapeme po obou stranách citrónovou šťávou a osolíme. V hlubokém talíři rozšleháme vejce, do druhého talíře nasypeme hladkou mouku. V pánvi rozehřejeme máslo, filety obalíme v mouce, potom ve ... …více»

Pečené filety z parmice se zeleninou

Pečené filety z parmice se zeleninou
28. 11. 2009 Ryby ++++++++-_
Příprava receptu Pečené filety z parmice se zeleninou: Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Z paprik, cukety i rajčat vybereme semínka a vše nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek drobně nasekáme. V pánvi rozehřejeme olej a všechnu zeleninu s nasekanými byl ... …více»

Filet z platýse ve vinné omáčce

Filet z platýse ve vinné omáčce
28. 11. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Filet z platýse ve vinné omáčce: Filety pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet v zapékací míse. V misce smícháme smetanu s bylinkami, osolíme a opepříme, promícháme, přilijeme víno a vše velmi dobře promícháme. Rybí file ... …více»

Filety z platýse pečené na šalvěji

Filety z platýse pečené na šalvěji
28. 11. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Filety z platýse pečené na šalvěji: Nadrobno nasekaný česnek smícháme se dvěma lžícemi olivového oleje, citrónovou šťávou, solí a pepřem a marinádou potřeme filety, které proložíme lístky šalvěje a necháme marinovat asi hodinu, zakryté ... …více»
 

Filety z platýse s bylinkovo-sýrovou krustou

Filety z platýse s bylinkovo-sýrovou krustou
28. 11. 2009 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Filety z platýse s bylinkovo-sýrovou krustou: Brambory uvaříme doměkka. Umícháme strouhanku, petrželku, sýr a změklé máslo na kaši, kterou rozprostřeme mezi dvě vrstvy kuchyňské fólie, rozválíme válečkem a dáme ztuhnout do lednice. Do pečící nádo ... …více»

Rolky z platýse se šafránovou omáčkou

Rolky z platýse se šafránovou omáčkou
28. 11. 2009 Ryby +++++-____
Příprava receptu Rolky z platýse se šafránovou omáčkou: Rybí filety očistíme, položíme je stranou , na níž byla kůže, nahoru, pokapeme citrónovou šťávou a lehce osolíme. Na každý filet rozložíme lžičku čestvých nadrobno nasekaných bylinek a zavineme. Ve ve ... …více»

Filet z platýse v sezamové krustě

Filet z platýse v sezamové krustě
28. 11. 2009 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Filet z platýse v sezamové krustě: Filety podélně rozpůlíme, obalíme v mouce, v rozšlehaném vejci a směsi strouhanky a sezamových semínek. Špenát očistíme, listy nakrájíme na větší kusy. Na pánvi v zahřátém olivovém oleji osmahneme nad ... …více»

Rejnok s medovo-citrónovou zálivkou

Rejnok s medovo-citrónovou zálivkou
28. 11. 2009 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Rejnok s medovo-citrónovou zálivkou: V hluboké pánvi přivedeme k varu mléko, osolíme, opepříme a při střední teplotě vaříme asi 5 minut. Poté vložíme rybu a bez pokličky pošírujeme 8-10 minut. Tekutina se nesmí vařit! Poté rybu opatrně v ... …více»

Přírodní pangasius

Přírodní pangasius
28. 11. 2009 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Přírodní pangasius: Oloupeme brambory a dáme je vařit. Pak na pánvi rozehřejeme máslo a po chvíli položíte plátek pangase a přírodně opečeme. Až bude hotový dáma na talíř, přidáme brambory (nebo kaši) a ozdobíme zelenino ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !