3. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Smažené rybí filety v sezamu: Rybí filety omyjeme a osušíme. Pokapeme je citronovou šťávou, osolíme a chvilku necháme proležet. Z vajec, mléka a mouky vymícháme hladké řídké těstíčko. Sezamová semínka promísíme s mletou ... ... …více»
|
3. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí závitky po vinařsku : Filety očistíme, omyjeme a osušíme. Osolíme je, opepříme, posypeme sekanou petrželkou a svineme. Závitky upevníme párátky. Šalotky oloupeme a nakrájíme nadrobno. Orestujeme je na rozpuštěném ... ... …více»
|
3. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí paštičky: Rybí maso nakrájíme nadrobno, osolíme, podljeme ho vínem a 10 min. dusíme. Přidáme nakrájenou cibuli a dusíme dalších 10 minut. Scedíme a necháme vychladnout. Směs ryby a cibule smícháme ... ... …více»
|
3. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Špikovaná štika: Očištěnou a vykuchanou štiku dobře osušíme a nakrájíme na porce. Špalíčky štiky osolíme, okmínujeme a prošpikujeme nudličkami špeku nebo slaniny, které jsme obalili v mleté paprice. Prudce osmahneme . ... …více»
|
3. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Filety na zelenině: Na hlubší pekáč dáme filety, nasypeme na ně mraženou zeleninu, poté to trochu okořeníme kořením na ryby. Nakrájíme na to na plátky sýr a zalijeme šlehačkou. Pečeme na 200 stupňů, půl až tři čtvrtě ho ... …více»
|
3. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruh jako mandle: Očištěné pstruhy osolíme, pokapeme citronem, posypeme drceným kmínem, opepříme, vnitřky posypeme petrželku, obalíme v hladké mouce a na větší části másla opečeme. Na zbylém másle opražíme nasekané man ... …více»
|
3. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos v hořčicové polentě: Polentu metličkou postupně přisypávejte do horkého mléka. Ohřívejte 1 min. do zhoustnutí. Osolte a kaši nechejte vychladnout. Filety z lososa nakrájejte na kousky, zalijte citr. šťávou a osolte. Dýni ... …více»
|
3. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pasta s tuňáčkem : Těstoviny uvaříme al dente ( 7-9 min), smícháme se všemi ingrediencemi a podáváme.
... ... …více»
|
3. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Lusky s tuňákem: Tuňáka pečlivě rozmíchejte ve smetaně a ochuťte česnekem, solí a pepřem. Fazolky dejte na talíř a přelijte touto »zálivkou«. Pakliže se vám zdá smetana tučná, můžete ji nahradit bílým jogurtem (nebo ... …více»
|
3. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Omeletka s krevetkami: Vejce rozšlehejte s mlékem, solí a pepřem. Na olejem potřené pánvi upečte 4 omelety. Udržujte v teple. Na oleji pak upečte krevety, přidejte nakrájený pórek ještě krátce opékejte a míchejte. Podle chu ... …více»
|