Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.10. 2024
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obložený halibut

Obložený halibut
2. 04. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Obložený halibut: Z ryby stáhneme kůži, vykostíme ji a nakrájíme na malé kousky. Vejce oloupeme a nakrájíme na plátky. Rajčata omyjeme a pokrájíme. Marinádu připravíme z citronové šťávy, do které postupně vmícháme ... …více»

Cejn po pražsku

Cejn po pražsku
2. 04. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Cejn po pražsku: Cejny bez hlav osolíme a smažíme na oleji, ve kterém je na kolečka nakrájená cibule. Pokmínujeme, opepříme. Cejny necháme dostatečně vysmahnout. Přílohy: chleba, pečivo ... ... …více»

Dušená ryba se zeleninou

Dušená ryba se zeleninou
1. 04. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Dušená ryba se zeleninou: Rozmraženou tresku pokrájíme na větší kusy, pokapeme citronem a necháme chvíli odležet. Pak ji okořeníme a na olivovém oleji krátce opečeme. Přidáme cibuli, po chvíli papriku a rajčatový protlak zředě ... …více»

Losos s limetkovým máslem

Losos s limetkovým máslem
1. 04. 2008 Ryby ++________
Příprava receptu Losos s limetkovým máslem: Na oleji opečte lososa, nejprve 5 až 6 minut kůží dolů, aby byla hezky zlatavá a křupavá. Pak maso otočte a osmažte z druhé strany, teď už stačí asi jen 2 minuty. Vyjměte z pánve a dejte stranou. Do p ... …více»

Rybí filé podle Saskie Burešové

Rybí filé podle Saskie Burešové
1. 04. 2008 Ryby +++++++++_
Příprava receptu Rybí filé podle Saskie Burešové: Filé osolíme, po chvíli osušíme a znovu osolíme. Vejce rozšleháme s pepřem, vložíme filé a necháme v chladu odležet asi 2 až 3 hodiny. Pak filé opékáme v rozhřátém oleji dozlatova. Když porce vyjmeme, ... …více»
 

Zapečená treska po švédsku

Zapečená treska po švédsku
1. 04. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Zapečená treska po švédsku: Nejprve připravíme zeleninu - omyjeme a nastrouháme mrkev (najemno nebo na hrubší oka), na kolečka nakrájíme pórek a obojí osmahneme na olivovém oleji. Mezitím připravíme omáčku na zalití. Do misky dá ... …více»

Krabí těstoviny se zeleninou

Krabí těstoviny se zeleninou
1. 04. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Krabí těstoviny se zeleninou: Krabí tyčinky, papriku, česnek, zelí a pórek nakrájíme nadrobno. Zprudka orestujeme krabí tyčinky, papriku, česnek, pak přidáme zelí, pórek a koření Přidáme předvařené těstoviny a promícháme. Dáme d . ... …více»

Špagety s tuňákem ve vlastní šťávě

Špagety s tuňákem ve vlastní šťávě
1. 04. 2008 Těstovinová jídla +++++++___
Příprava receptu Špagety s tuňákem ve vlastní šťávě: Po otevření plechovky s tuňákem slijeme šťávu na pánev, přidáme olej a osmažíme na něm nasekanou cibulku a česnek. Přidáme rozmačkaného tuňáka. Vše podusíme 5 minut, zalijeme jogurtem, přidáme nakr . ... …více»

Lososové filety grilované na špízu

Lososové filety grilované na špízu
1. 04. 2008 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Lososové filety grilované na špízu: Anglickou slaninu podélně nakrájíme na dlouhé a tenké plátky. Filety rozdělíme na porce po cca 250 g a ty ještě překrojíme na dvě poloviny. Každý díl lososího masa obalíme plátkem slaniny a napíchneme ... …více»

Kapr na zelenine pečený ve vlastní šťávě

Kapr na zelenine pečený ve vlastní šťávě
1. 04. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Kapr na zelenine pečený ve vlastní šťávě: Vaří se ve dvojitém pekáčku, bez jakéhokoliv podlévání, ve vlastní šťávě. Na dno se nalije troška oleje (nemusí být), na to se hustě nakrájí na kolečka cibule, dále na podél brambory, na to se položí ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky