![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tuňák s kapary a zeleninou: Plátky tuňáka osolíme a opepříme. Rozpálíme olivový olej a maso v něm zprudka opečeme (vnitřek tuňáka by měl zůstat polosyrový).
Tuňáka vyjmeme a odložíme v teple. Na oleji orestujeme zeleninu, přidá ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tresčí filé s čočkou: Předehřejeme pec na 220 stupňů. Čočku s bobkovým listem zalejeme vodou a přivedeme k varu. Zvolna vaříme 20 - 30 minut dokud čočka není hotová.
Filé mezitím posypeme solí a pepřem. Položíme na lehce ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska pod křenovou peřinou: Omytou řepu vaříme ve vodě 45-50 minut. Celer oloupeme, rozkrájíme a vaříme v osolené vodě asi 5 minut. Cibulky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka.
Červenou řepu zchladíme ve studené vodě, olou ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízky z uzených ryb s melounem: Uzeného žraloka, lososa, citrón a meloun nakrájíme na dílky (velikosti jednohubek) a napíchneme postupně na 4 špízové jehly. Servírujeme 2 špízky na porci s kopečkem tvarohu, který ochutíme strouhaným ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steak z tuňáka: V míse dobře promícháme prvních osm přísad. Odložíme 1/3 hrnku na podlévání, přikryjeme a chladíme. Zbývající marinádu vlejeme do plastikového sáčku a přidáme tuňáka. Tašku dobře uzavřeme a protřepeme ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steak z lososa s krevetovou omáčkou: Lososa nakrájíme na jednotlivé porce, které osolíme, opepříme a nakořeníme. Připravené steaky opečeme v rozpáleném oleji na pánvi. Přidáme máslo, zastříkneme vínem a citrónem a dusíme s rajčaty. Před ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený losos s kuskusem: Oloupeme zázvor a najemno nastrouháme (nebo použijeme mletý). Potom jej smícháme s polovinou oleje a polovinou šťávy z citronu. Plátky lososa lehce osolíme, opepříme, potřeme zázvorovou marinádou a ne ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené mlíčí z kapra: Umyté mlíčí pokapeme citronem a osolíme. Obalíme v mouce, v mléku rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji. Ozdobíme plátkem citronu. ... ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažená štika s křenem: Očištěnou štiku umyjte a osušte. Potom ji osolte, pokapejte citrónem a nechte 30 minut odležet. Pak štiku rozporcujte, obalte v mouce, ve vejcích rozšlehaných v mléce a ve strouhance. Rozpalte olej a ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí prsty trochu jinak: Rybí prsty připravíme dle návodu na obalu ve fritovacím hrnci. Při servírování klademe 4 - 6 prstů na talíř, na každý navrstvíme sýr, do kterého posadíme několik rybiček (crackerů). Ozdobíme listem hl ... …více»
|