![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí plató s těstovinami: Rybí filé omyjeme, osušíme a pokapeme citrónovou šťávou. Osolíme a opepříme. Pomocí ostrého nože nakrájíme na kousky veliké cca 3 cm. Těstoviny uvaříme ve vodě dle návodu. Papriky očistíme, odstraníme ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé s ananasem a rajčaty: Pórek opereme, očistíme a rozkrájíme na kolečka. Povaříme ho 1 minutu v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Ananas oloupeme a dužinu pokrájíme na kostky. Rybí filé omyjeme, osušíme a rozkrájíme na ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapří psaníčko: Na polovinu okořeněného a vykoštěného kapřího filetu postupně naklademe plátek salámu, cibuli, sýr a špek, přehneme a režnou nití svážeme jako psaníčko. Na pánvi s obou stran opečeme.
... ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí roláda s lososem a pomerančovou kůrou: Filé zlehka naklepeme, položíme na něj plátky lososa, osolíme, posypeme kořením na ryby, přidáme 2 olivy, zavineme roládu a upevníme jehlou nebo zabalíme do alobalu. Na omáčku svaříme dohromady pomera ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé mexicano: Rybí filé osolte, obalte v hladké mouce a po obou stranách orestujte na tuku. Po orestování rybí filé vyjměte, přidejte zeleninové lečo, sterilované
fazolky a feferonky zbavené stonku a nakrájené na ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba s chřestem a mandlovým máslem: Chřest očistíme a uvaříme doměkka. Vyndáme z nádoby a necháme v teple. Ryby zbavíme ploutví a okořeníme solí a pepřem. Olej rozpálíme v pánvičce a ryby v něm z každé strany opečeme 3 - 4 minuty. Máslo ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh ve slanině: Pstruhy omyjeme studenou vodou a důkladně osušíme. Bylinky omyjeme, osušíme a nakrájíme nadrobno. V kastrůlku rozpustíme máslo a přidáme bylinky a oloupaný prolisovaný česnek. K tomu vmícháme sýr nebo ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh pošírovaný s ryzlinkem: Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Petrželku nasekáme. Pstruhy opatrně omyjeme.
Do velkého hrnce vlijeme 600 ml vína, bobkový list, plátky citrónu, pepřová zrníčka, trošku soli a 500 ml vody ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh podle probošta: Vykuchané, očištěné a umyté pstruhy rozřízneme podél na polovinu a zbavíme hřbetní kosti. Porce osolíme, opepříme, položíme na ně plátek šunky, sýra a sterilovanou okurku. Naplněné pstruhy zavineme, s ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh po šumavsku: Očištěné a vykuchané pstruhy osolíme, obalíme v mouce a na rozpáleném oleji opečeme po obou stranách dozlatova. Pstruhy vyjmeme. Do výpeku přidáme nakrájenou na kostičky slaninu, cibuli, na plátky hou ... …více»
|