Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Holandské rybí filé: Rozmražené filé naporcujeme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, obalíme v mouce a vejci a opečeme po obou stranách na oleji do zlatohněda. Filé potom uložíme do tepla, do výpeku přidáme máslo, žampi ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Maďarský pstruh: Rozmrazeného pstruha důkladně oplachujeme ve studené vodě za neustálého masírování pod vodou - pro zbavení se rybího pachu (ruka nesmí na těle pstruha klouzat). Vydlabeme oči. Pstruha osolíme, opepřím ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Lososový pudink: Filet z lososa potřeme solí, posypeme lžící nasekaných bylinek a zakapeme citronovou štávou. Nakonec ho zalijeme olivovým olejem a necháme přes noc odležet.
Brambory uvaříme ve slupce do poloměkka, a ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Cuketové smaženky s lososem: Cuketu nastrouháme, smícháme s vejcem, moukou a strouhaným čedarem, můžeme přidat chilli papričku, česnek, sůl a pepř. Z těsta tvoříme malé placičky, které smažíme v rozpáleném oleji, zdobíme plátky u ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Pangasius s taveným sýrem: Rybu osolíme, posypeme kořením na ryby a upečeme ji na másle z obou stran.
Poté vložíme do pekáčku, přidáme vodu, necháme krátce zapéct.
Na kousíčky nakrájíme tavený sýr, který k rybě přidáme. Pot ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Mladý losos na smetanovém celeru: Opracovaného lososa tvarujeme dle vlastní fantazie. Mírně osolíme, na rozpáleném oleji opékáme do hotova. Cibulku si nakrájíme na drobné měsíčky a lehce opékáme na oleji. Přidáváme celer na nudličky. ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapečené rybí filé s mozzarellou : Filé osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Rajčata spaříme a nakrájíme i s pórkem na kolečka. Bazalku opláchneme, osušíme a natrháme. Zapékací mísu vymastíme olejem a naskládáme do ní 2/3 .. ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapečená treska s koprem: Filé z tresky omyjeme, osušíme a pokapeme citrónovou šťávou. Osolíme a opepříme. Rozpustíme máslo a v něm osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, zalijeme mlékem a necháme přejít varem. Omáčku osolíme, ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Whiskey - losos: Lososa, papriku (nakrájenou na proužky) a pórek (nakrájený na kroužky) opečeme na másle v pánvi asi 5 minut, zalijeme whiskey a 10 minut necháme povařit. Okořeníme a můžeme servírovat. ... ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Tuňákové sendviče: Smícháme tuňáka, majonézu, sůl a celer ve středně velké míse a odložíme.
Smícháme máslo s koprem a citronovou kůrou, utlučeme až dohladka.
Na 4 krajíce umístíme po jedné čtvrtině směsi s tuňákem, 2 ... …více»
|