![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh na modro s pošírovanou zeleninou: 3/4 l vody, víno, sůl a koření dáme na 5 minut vařit. Přidáme na nudličky nakrájenou zeleninu, pstruhy a těsně pod bodem varu pošírujeme 10 minut. Máslovou omáčku připravíme tak, že na másle orestujem ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Provensálské rybí špízy: Rybí filé nakrájíme na větší kousky. Garnáty oloupeme. Papriku přepůlíme, zbavíme semínek a nakrájíme. Cukínu nakrájíme na kolečka. Špízové jehly lehce naolejujeme a nakrájené ingredience střídavě nap ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plátky uzeného lososa na zelném salátě: Zelí necháme okapat, vymačkáme a pomocí vidličky rozprostřeme po dně salátové mísy. Petrželku omyjeme a nasekáme. Cibulky očistíme a nakrájíme na kroužky. Připravíme marinádu z olivového oleje, citrón ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plátek tuňáka na víně a rozmarýnu: Tuňáka omyjeme, osušíme a okořeníme solí a pepřem. Uložíme do ploché nádoby.
Česnek i rozmarýn nasekáme nadrobno a nasypeme na rybu. Zakapeme 4 lžicemi olivového oleje a vínem. Zakryjeme a necháme na ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená ryba na rajčatech: Hned na začátku si dáme předehřát troubu na 200 stupňů. Pokud máte horkovzdušnou troubu, tak na 180 stupňů. Rybí filé nakrájíme na sousta, z obou stran osolíme a opepříme a vložíme jedno vedle druhého ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ondřejnický pstruh: Očištěného a vykuchaného pstruha opláchneme, nasekáme na porce a necháme okapat. Potom jej mírně osolíme, potřeme olejem a necháme v chladu krátce odležet. Rybu pečeme na roštu, v průběhu pečení ji po ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Okoun s vanilkovou omáčkou: Šalotku oloupeme. Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky. Kerblík umyjeme, osušíme a nasekáme. Vanilkový lusk podélně rozřízneme a dužinu pomocí nože vydlabeme. Rybí filé omyjeme ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mlíčí na račinský způsob: Umyté mlíčí osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Ve vypečeném omastku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme máslo, nakrájené žampióny, šunku a dusíme. Později přidáme kečup, červené víno a petr ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Matjesy v hořčičné omáčce: Matjesy opláchneme ve studené vodě. Nakrájíme na kousky, uložíme do nádoby a zakryjeme. Připravíme si omáčku smícháním pikantní i kremžské hořčice, octa, láku, kopru, smetany, cukru a pepře pomocí ruč ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaný tuňák na grilu: Plátky tuňáka opláchneme a důkladně osušíme. Nasekáme si nadrobno cibule, česnek i chilli papričky a smícháme s olivovým olejem. Přidáme čerstvě vymačkanou šťávu z citrónu, petrželku a mátou peprnou. ... …více»
|