![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Carpaccio z lososa s koprem: Salát omyjte, osušte a natrhejte na kousky. Papriky omyjte, očistěte a nakrájejte na kostičky. Lososa omyjte, osušte ubrouskem, nakrájejte na velice tenké plátky a pokapejte citronovou šťávou. Na přip ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Candát s ovocem: Očištěného, vykostěného a staženého candáta nakrájíme na porce, posypeme mletým muškátovým oříškem a na oleji opečeme. Opečené porce z oleje vyjmeme. Ve vypečeném omastku podusíme žampióny. Současně n ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mušle na bílém víně s pálivými papričkami: Oloupané stroužky česneku rozmáčkneme plochou stranou nože a vložíme je do hrnce se zahřátým olejem. Přidáme pálivé papričky a důkladně očištěné a omyté slávky (poškozené a otevřené mušle vyhodíme) a ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos na víně s bylinkami: Každou porci lososa omyjeme, osušíme a podélně nařízneme. Zářezy uvnitř potřeme máslem, naplníme nasekanými bylinkami a nastrouhaným zázvorem a zakápneme citronovou šťávou. Porce ryby rozložíme do pek ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečenáče z makrely : Nejprve si připravíme ryby. Makrely vykucháme, zbavíme hlav a osolíme. Případně je můžeme vykostit a nafiletovat. Makrely osolíme a obalíme v mouce. Necháme je asi 1 hodinu oschnout.
Během hodiny ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr s nádivkou: Cibuli oloupeme a nasekáme na jemno. Šunku nakrájíme na nudličky. Houby očistíme, nakrájíme na plátky a rozdělíme na poloviny. Rybu zbavíme hlavy, ocasu, šupin, očistíme ji a omyjeme.
Troub ... ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr pečený se sardelovým máslem: Ze sardelí nebo sardelové pasty, másla a citrónové šťávy utřeme pastu, kterou potřeme osolené porce kapra. Potom kapra obalíme v mouce, vložíme na pánev s rozpuštěným máslem a opečeme pod poklicí po o ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh ve fólii: Pstruhy opatrně rozřízneme na břiše, odzadu kupředu. Vyjmeme vnitřnosti a dáváme pozor, abychom nepoškodili žluč. Pstruhy důkladně vyčistíme pod tekoucí vodou. Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tresčí kotleta s hořčičnou omáčkou: Máslo rozpustíme, nasypeme mouku a promícháme. Za stálého míchání přiléváme studené mléko a přivedeme k varu. Přidáme poloviny cibule, tymián a přikryjeme pokličkou. Vaříme mírně 10 minut a pak přeced ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sleď podle paní domu: Vodu v hrnci přivedeme k varu a vsypeme kroužky cibule. Pro zjemnění chuti cibule po dobu asi dvou minut prudce povaříme, vyklopíme do cedníku a propláchneme studenou vodou. Majonézu, jogurt, nálev z ... …více»
|