Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Kousky marinované ryby s bramborovými lupínky: Nejdříve si připravíme marinádu: křen, sojovou omáčku, nasekanou chilli papriku a med smícháme. Pažitku očistíme, nakrájíme nadrobno a přidáme k marinádě. Rybu očistíme, omyjeme a osušíme, nakrájíme m ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Koprové lívanečky s uzeným lososem: Vejce vyšleháme a střídavě vmícháme mouku a mléko. Okořeníme solí a pepřem. Kopr nasekáme a 1/3 vmícháme do těsta (zbytek odložíme stranou). V pánvi s trochou oleje usmažíme 12 lívanců (o průměru 6 - ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr s kyselým zelím: Umytého kapra rozporcujeme, osušíme, poprášíme hladkou moukou a na tuku opečeme. Nadrobno nakrájenou slaninu osmažíme, přidáme nakrájenou cibulku, zpěníme a přidáme kyselé zelí. Znovu opečeme, přidáme ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr na kmíně s netradičními bramborami: Porce kapra bez kůže osolíme a okmínujeme. Pak každou porci poprášíme moukou. V pánvi rozehřejeme máslo a rybu v něm z obou stran opékáme. Servírujeme porce pečeného kapra, přelité máslem a ozdobené k ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Hejk s olivovým olejem, česnekem a petrželkou: Vykuchanou rybu vložíme do osolené vody a povaříme.
Mezitím si připravíme marinádu: zelenou petrželku zalijeme olivovým olejem, přidáme prolisovaný česnek, osolíme a důkladně promícháme.
Uvařeného h ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Grilovaný losos na arašídové omáčce: Nejprve potřeme plátky lososa olejem a grilujeme asi 4 minuty.
Arašídová omáčka: Arašídy (asi 100 g) nahrubo posekáme a zbývající odložíme. Česnek oloupeme a posekáme. Feferonku rozdrtíme.
Vše důkla ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Grilované žraločí filé: Dobře smícháme česnek, cibuli, citrónovou kůru, rybí omáčku, citronovou šťávu, sojovou omáčku, olej, papriku, pepř a vodu. Můžeme použít elektrické míchadlo.
Opláchneme žraločí filé pod studenou vodo ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé ze pstruha se špenátem v pivní omáčce: Oloupeme obě cibule a jednu nasekáme nadrobno. Špenát očistíme a omyjeme. Brambory oškrábeme a uvaříme v osolené vodě (asi 20 minut). Máslo rozpustíme a podusíme v něm nasekanou cibuli. Zaprášíme mouk ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé z lososa se saturejkou: Brambory uvaříme ve slupce. Uvaříme také fazolky a když změknou, přidáme lžíci másla a krátce je v něm opečeme. Okořeníme solí, pepřem a saturejkou. Zbývající máslo rozpustíme v pánvičce a cibuli nakr ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé s jogurtovým dresinkem s jablky: Slanečky poprášíme moukou. Okořeníme pepřem a vložíme je do rozpáleného oleje. Usmažené rybičky vyjmeme a položíme na papírovou utěrku, abychom odstranili přebytečný olej. Nyní přidáme do pánvičky tro ... …více»
|